Menu

Word onze nieuwe netwerk- en infrastructuurengineer

Solliciteer direct en word onze nieuwe collega

Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk een veilig en goed ingericht IT-netwerk is. Je zit daarom vol met ideeën hierover en deelt deze graag met gelijkgestemden. Iemand die jou begrijpt, jou aanvult. Waarmee je samen aan de slag kunt om de beste IT-infrastructuur als mogelijk neer te zetten. Herkenbaar? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe:

Netwerk- en infrastructuurengineer

(0,8 – 1,0 fte)

Over de functie

Als netwerk- en infrastructuurengineer ben je dagelijks bezig met het werken aan en onderhouden van het IT-netwerk binnen onze externe datacentra en onze twee kantoorlocaties in Hoogeveen en Wageningen. Je houdt je bezig met networking en virtualisatie. Je overlegt met je directe collega’s over de beste inrichting en werkt samen aan verbeteringen om het netwerk zo veilig en stabiel mogelijk te laten functioneren. Naast het bedenken, ga je ook aan de slag met het realiseren. Je bent betrokken bij het gehele proces. Tot aan het documenteren aan toe. Jij zorgt voor het fundament van de infrastructuur. Je gaat werken met een complexe self hosted omgeving. Als ervaren engineer vind jij hierin je uitdaging.

Deze functie gaat gepaard met veel vrijheid en de daarbij behorende eigen verantwoordelijkheid.

Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk hier al onze andere vacatures: https://www.rovecomzakelijk.nl/vacatures

Over jou

Zoals gezegd werk je veel samen. Je bent daarom een kritische sparringpartner voor onze huidige architect en vindt het leuk om waarde toe te voegen aan het team en de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je open en eerlijk met elkaar communiceert en verwachten dat ook van jou. Je mag zelfverzekerd zijn, maar je kunt ook meeveren op de momenten dat daarom wordt gevraagd. Je bent praktisch ingesteld en weet op die manier altijd een oplossing te vinden voor de uitdagingen die je tegenkomt. Zit het even tegen, dan laat je je niet direct uit het veld slaan en benader je het vraagstuk op een andere manier. Je bent daarom leergierig en breed geïnteresseerd in infra, in welke vorm dan ook. Verder heb je:

  • Hbo+-werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur de opleiding Networking en Security afgerond.
  • Minimaal 3 jaar ervaring met de inrichting en het beheer van middelgrote omgevingen.
  • Een streepje voor met ervaring als systeembeheerder.

Hier ben je goed in:

  • Security
  • vSphere/VMware
  • Hyper V
  • Netwerksegmentatie
  • Microsoft Azure (Microsoft Certificaat is een pre)
  • VLan
  • Routers/Switches
  • Cisco/HP
  • SAN/NAS
  • Veeam
  • Back-up-oplossingen en -strategieën
  • Opzetten en onderhouden van de infrastructuur

Solliciteer direct


  Over de voorwaarden

  Wij bieden in ieder geval een goede pensioenregeling, een flexibel aantal vakantiedagen en een marktconform salaris. Daarnaast ben je onderdeel van een informeel en hecht team dat dagelijks werkt aan de verbetering van onze producten en diensten en de relatie met onze klanten. Maar werken voor Rovecom is meer dan dat. Het levert ook een bijdrage aan je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en teamgeest. Je krijgt een verantwoordelijke baan, waarin je samen met nog zestig andere collega’s werkt aan de klanttevredenheid en de verdere groei van dit innovatieve bedrijf.

  Over Rovecom

  Wij zijn Rovecom en wij zijn software en IT-dienstverlener. Wat onze 75 collega’s iedere dag weer drijft een topprestatie te leveren? De wetenschap dat onze kennis alleen waarde heeft door het ook echt toepasbaar te maken voor anderen. Dat is precies wat wij bij Rovecom voor onze klanten doen, onze kennis inzetten om de best passende oplossing te bedenken voor software en IT-gerelateerde vraagstukken. Dit doen wij zowel vanuit Hoogeveen als Wageningen. Rovecom bestaat uit drie onderdelen die allemaal vanuit hun eigen expertise hun eigen kennisdomein voorzien van toegevoegde waarde.

  Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector.
  Rovecom Q-ray ontwerpt, ontwikkelt, onderhoudt en exploiteert software, (mobiele) applicaties, data-platforms en BI-oplossingen voor de agri- en foodsector.
  Rovecom Zakelijk bedient het regionale mkb met IT-diensten en financiële bedrijfssoftware.

  Jij komt te werken voor Rovecom Zakelijk, met standplaats Hoogeveen, en wordt onderdeel van het team IT-services. Maak hier alvast kennis met je nieuwe collega’s.

  Over het solliciteren

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als netwerk- en infrastructuurengineer? Dan weet ik zeker dat je die bij ons vindt. Stuur je motivatie met CV, onder vermelding van ‘Vacature Netwerkengineer Rovecom Zakelijk’, naar Angelique Snippe. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie neem je contact op met Joost Moen, specialist IT-infrastructuur. Succes met je sollicitatie en wie weet tot snel.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Rovecom Zakelijk

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Rovecom Zakelijk