Menu

Verbeter de boekingsgangen in je bedrijfsadministratie

En ga efficiënter om met je bedrijfssoftware

Iedereen streeft naar een zo’n efficiënt mogelijke werkwijze. Dat zorgt er namelijk voor dat je minder tijd kwijt bent aan werkzaamheden en dat de kans op fouten geringer wordt. Zeker in de boekhouding is dit laatste van groot belang. Wij helpen je met het verbeteren van de boekingsgangen. Zo blijven jij en je onderneming in beweging.

Efficiëntie slagen

Na het inrichten en implementeren van je nieuwe software, is het tijd voor het echte werk: het daadwerkelijk gebruik maken van de software. We helpen je graag op weg met de nieuwe software. Onze adviseur denkt met je mee en geeft je tips waar je verbeteringen door kunt voeren in het proces. Mocht er meer informatie nodig zijn, dan plannen we graag een moment met je in om je werkproces onder de loep te nemen.

Passend advies

Als je al een tijdje werkt met AccountView, Multivers en Twinfield., ken je het programma vaak al op je duimpje. Je bewandelt automatisch dezelfde routes om iets te bewerkstelligen en dat werkt prima. De ene taak duurt nou eenmaal langer dan de andere. Maar misschien kan het allemaal wel een stuk efficiënter. Door onze jarenlange ervaring met en kennis van AccountView, Elvy, Bascone en Exact kunnen we je passend advies geven voor efficiëntie slagen in je werkproces.

Afspraak op kantoor

Telefonisch maken we een afspraak met je. Wij houden van korte lijntjes en face to face contact, daarom spreken we graag bij jou op kantoor af. Juist in die omgeving waar jij aan het werk bent met de software. We kijken met je mee tijdens de stappen die je neemt en geven je advies waar handelingen efficiënter kunnen. Afhankelijk van de vraag, plannen we een of meerdere dagdelen met je in.

Business Academy

Wij bieden ook trainingen aan voor AccountView, Multivers. Wil je ontdekken welke functies deze boekhoudsoftware en scan- en herkensoftware allemaal heeft? Hoe je bepaalde opdrachten gemakkelijk en efficiënt invoert? Neem dan gauw een kijkje bij onze Business Academy.

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van bedrijfssoftware? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.