Menu

Wat levert de moderne werkplek mij op?

23 juni

Een moderne werkplek biedt werknemers de mogelijkheid om op een veilige en productieve manier te werken. Het aantal organisaties dat hybride-werken mogelijk maakt, neemt toe. Dit houdt in dat werknemers deels vanuit kantoor en deels vanuit huis werken. Het is daarom belangrijk om werknemers de juiste middelen te geven om zo succesvol mogelijk hybride te werken. Met een moderne werkplek zorg je ervoor dat werknemers verbonden blijven, veilig werken vanaf elke locatie en toegang hebben tot gegevens. Lees hier hoe je een moderne werkplek creëert.

Moderne werkplek met Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium is de ultieme oplossing om een moderne werkplek te realiseren. Voor MKB-bedrijven tot 300 gebruikers biedt dit platform een breed scala aan nuttige applicaties en services. We noemen enkele belangrijke voordelen van Business Premium als moderne werkplekoplossing:

  • De vertrouwde Office-apps – zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint, altijd beschikbaar in de nieuwste versie. Altijd binnen handbereik dankzij de cloud, waardoor werknemers zonder onderbrekingen kunnen werken.
  • OneDrive – de persoonlijke opslaglocatie verbonden met de cloud. Bestanden kunnen worden bewerkt, opgeslagen en worden gedeeld met anderen. Zo kunnen werknemers overal werken en samenwerken aan bestanden, vanaf elk apparaat.
  • SharePointde gezamenlijke locatie om data op te halen. Hierdoor kan ieder werken, vanaf elke locatie, gezien alles beschikbaar is in de cloud. Dit betekent dat je bedrijfsgegevens waar dan ook kan ophalen, bewerken, opslaan, synchroniseren en delen. Daarnaast is SharePoint handig voor interne communicatie. Zo plaats je nieuwsberichten en houd je werknemers binnen de organisatie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  
  • Teams – voor digitale samenwerking. Zo kunnen werknemers chatten, bellen en online vergaderen. Teams biedt de tools om efficiënt te communiceren en samen te werken.
  • De mogelijkheid om zakelijke apps en tools te integreren – zoals Power Automate, Power Apps en Microsoft Power BI. Zo worden workflows en werkprocessen geautomatiseerd, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.
  • Een gewaarborgd systeemdankzij een uitgebreid scala aan beveiligingsfuncties wordt gevoelige informatie beschermd en datalekken voorkomen. Zo heb je bijvoorbeeld eindpuntdetectie en – respons (EDR) om ongewenst gedrag buiten de deur te houden.  

Samengevat, wat levert de moderne werkplek mij op?

  1. De mogelijkheid om altijd en overal te werken
  2. Een veilige en betrouwbare IT-inrichting
  3. Samenwerken in documenten en korte communicatielijnen door chat en videobellen

Al met al biedt een moderne werkplek met Microsoft 365 Business Premium flexibiliteit en productiviteit met nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Het stelt werknemers in staat om efficiënter te werken, ongeacht hun locatie en het biedt beveiligde tools om gegevens te beschermen en te beheren. Ben je benieuwd of Business Premium iets voor jouw organisatie is? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee. Ook bieden we hulp bij een eventuele overstap.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.