Menu

Windows Server 2012 gaat out of support

14 maart

Als je nog gebruik maakt van Windows Server 2012 is het verstandig om alvast vooruit te kijken. Vanaf 10 oktober 2023 stopt Microsoft namelijk met de ondersteuning van Windows Server 2012. Na deze datum ontvang je geen (beveiligings)updates en technische ondersteuning meer. Om de veiligheid van je besturingssysteem te waarborgen, is het dus slim om actie te ondernemen. In ons artikel vertellen we welke stappen je kunt zetten

Als je gebruik maakt van Windows Server 2012 bestaat de kans dat je straks werkt in een verouderd besturingssysteem. Dit kan risico’s met zich meebrengen gezien je werkt met een niet beveiligde Om deze reden adviseren wij om over te stappen naar een ondersteunde Windows server, zoals Windows Server 2019 of Windows Server 2022. Zo blijft je IT-omgeving beveiligd en up-to-date, waardoor werkprocessen lopen zoals ze moeten lopen.

Soms is het mogelijk om bestaande gegevens te behouden. Zo hoef je niet te switchen naar een nieuwe server. Ga met ons in gesprek, zo kunnen we kijken wat de beste oplossing voor jou is. Neem contact met ons op.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.