Menu

Herinnering: Windows Server 2012 gaat out of support

7 augustus

Blijf je gebruik maken van Windows Server 2012? Dan werk je straks in een verouderd besturingssysteem. Vanaf 10 oktober 2023 stopt Microsoft namelijk met de ondersteuning van Windows Server 2012. Dit kan risico’s met zich meebrengen. Om de veiligheid van je besturingssysteem te waarborgen, is het slim om actie te ondernemen. In ons artikel vertellen wij welke stappen je kunt nemen. 

Als je nog gebruikmaakt van Windows Server 2012 is het verstandig om alvast vooruit te kijken. Na einddatum, 10 oktober, ontvang je geen (beveiligings)updates en technische ondersteuning meer. Je werkt dan in een onveilig besturingssysteem. Daarom adviseren wij om over te stappen naar een ondersteunende server-versie van Windows, zoals Windows Server 2019 of Windows Server 2022. Zo blijft je IT-omgeving beveiligd en up-to-date, waardoor werkprocessen lopen zoals ze moeten lopen. 

Wil je weten wat dit voor jou betekent? Of ben je van plan over te stappen, maar wil je dat wij met je meekijken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je.  

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.