Menu

Workspace365, een overzichtelijke schil om je Microsoft365 heen 

14 februari

Tijd besparen, frustraties verminderen en je werk vereenvoudigen met de adaptieve uniforme werkomgeving: Workspace365. Workspace365 is een cloud gebaseerde digitale werkomgeving die gebruikers toegang geeft tot alle applicaties, gegevens, documenten en communicatie vanaf één veilig platform. Daarnaast is Workspace365 een veilige werkplek door zijn geavanceerde beveiligingsmaatregelen. In dit artikel leggen we uit of Workspace365 iets voor jou is.  

Sneller en makkelijker werken 

Workspace365 is simpel gezegd een web-platform gebouwd om de basis van Microsoft365, die je overal kunt benaderen, met een internetverbinding. Workspace365 integreert diverse software- en dienstennoemers, waaronder Office 365, in één centrale oplossing. Wat betekend dat één inlogcode voldoende is om toegang te krijgen tot je werkomgeving. Gebruikers hoeven niet meer te schakelen tussen verschillende portals of applicaties en hoeven geen verschillende wachtwoorden te onthouden.

Daarnaast kan bedrijfsinformatie dankzij zijn cloud ontwerp makkelijker worden gedeeld en gewijzigd, ongeacht locatie of apparaat. Dit verbetert het gebruikersgemak, wat resulteert in betere productiviteit en je meer tijd krijgt voor de ‘echte’ kerntaken tijdens het werk.

Beveiligde werkomgeving   

Naast dat het platform zo ontworpen is om het gebruikersgemak te vergroten, is Microsoft ook in staat om gegevens en de digitale werkplek beter te beveiligen. Workspace365 beweert veilig te zijn dankzij de volgende beveiligingsmaatregelen: 

  1. Toegangscontrole: Workspace365 gebruikt Microsoft365 voor de authenticatie van gebruikers en beheert de toegang tot informatie en applicaties op basis van rollen en bevoegdheden.
  2. Beveiliging van gegevens: Workspace365 biedt gegevensbescherming door middel van encryptie van gegevens op de harde schijf en tijdens de overdracht van gegevens tussen de servers en de clients.
  3. Beveiliging van de infrastructuur: Workspace365 maakt gebruik van Microsoft Azure-cloud infrastructuur, die gebaseerd is op ISO 27001-normen voor informatiebeveiliging en die regelmatig wordt beoordeeld door externe beveiligingsaudits.
  4. Disaster Recovery: Workspace365 biedt een disaster recovery-oplossing die de continuïteit van de digitale werkplek waarborgt, zelfs in geval van een ramp of andere storing

Workspace365 biedt meer geavanceerde opties en kan worden gebruikt door organisaties van alle groottes, toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. 

Wil je meer weten over Workspace365? Bijvoorbeeld of dit past in jouw organisatie? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.