Menu

Advies bedrijfsprocessen

Een frisse blik op jouw bedrijfsprocessen

Wat antwoord jij als iemand jou vraagt hoe het op je werk gaat? Grote kans dat ook jij zegt: “Goed, maar druk.” Of: “Goed, maar die inefficiënte bedrijfsprocessen kosten mij wel veel tijd.” Het is niet erg om af en toe een baaldag te hebben en lekker te kunnen klagen. Echter, als je merkt dat je wel vaak zegt dat het ‘zo druk is’ en dat je het gevoel hebt dat je in de waan van de dag leeft, is het tijd om daar wat aan te doen. Rovecom helpt jou daarbij.

Waarom zou je een externe adviseur erbij betrekken?

Juist ómdat wij extern zijn. Jij krijgt een frisse blik die nodig is om je verder te helpen. Daar waar je soms vastgeroest zit in bepaalde denkpatronen, kijken wij er met andere ogen naar. Soms wil je juist dat iemand van buiten de organisatie met je meedenkt. Omdat je die stok achter de deur nodig hebt. Omdat je al tijden met het vraagstuk in je hoofd zit, maar er geen tijd voor vindt om het ook daadwerkelijk op te pakken. Want, tja… je kunt minstens tien andere dingen opnoemen die momenteel meer prioriteit vragen.

Met wat voor soort vraagstukken helpen wij?

Bij Rovecom Zakelijk houden wij ons voornamelijk bezig met het oplossen van IT-gerelateerde vraagstukken. Onze klanten zijn mensen uit het mkb en accountants- en administratiekantoren.

Enkele voorbeelden van vraagstukken waarin wij expert zijn:

  • Je werkt met verouderde financiële software. Dit resulteert in veel wachttijd op een dag. Je wilt eigenlijk wel overstappen op andere software, maar welke dan? En hoe zit het met het overzetten van alle gegevens? Op basis van jouw wensen, selecteren wij een aantal leveranciers. Wanneer je een keus hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat de software geïmplementeerd wordt en alle data overgezet is.
  • Je hebt en/of beheert een webshop. De koppeling tussen je voorraad administratie en je webshop is niet optimaal, waardoor de voorraad van de webshop niet realtime te zien is en klanten wellicht naast het product grijpen. Hoe zou je dit administratieve proces beter kunnen inrichten?
  • De handelingen die je moet verrichten om een inkoopfactuur in te boeken en te koppelen aan je boekhoudsoftware is omslachtig. Kun je hier wat aan veranderen om, voor je gevoel, dubbele handelingen te voorkomen?
  • Je werkt op een kantoor met weinig medewerkers. Jullie zitten al lange tijd in een piek wat werk betreft en het lijkt de komende tijd niet te veranderen. Jullie zijn in dubio: moeten jullie denken aan uitbreiding van personeel of kunnen jullie de werkzaamheden met het huidige team prima aan als blijkt dat je meer tijd overhoudt wanneer je de bedrijfsprocessen anders inricht?

Je merkt, de vraagstukken waar wij ons mee bezighouden zijn uiteenlopend. Reikt jouw vraagstuk verder dan de expertise die wij in huis hebben? Geen probleem. Dan doen wij een beroep op ons uitgebreide netwerk om je in contact te brengen met de juiste persoon.

Hoe werken wij?

  • Laten we eerst eens onderzoeken of jij een klik voelt met ons. Het traject kan soms langdurig zijn en dan is het wel prettig dat jij je op je gemak voelt. Door middel van een eerste vrijblijvende kennismaking op een door jou gewenste locatie komen we daar vast achter.
  • Wanneer de klik wederzijds is, maken we een nieuwe afspraak om jouw doelen boven tafel te krijgen. Ook vragen wij je dan een digitale vragenlijst in te vullen. Aan de hand van de antwoorden die je geeft, maken wij een overzichtelijk verslag met daarin jouw huidige producten en jouw wensen.
  • Na deze afspraak ben jij aan zet en vragen wij je na te denken over jouw prioriteiten.
  • Zijn de prioriteiten bekend? Dan gaan wij aan de slag en op zoek naar mogelijke oplossingen. Afhankelijk van de vraag is dit een product of een advies. Wij komen altijd met verschillende opties, zodat jij zelf kunt kiezen wat het best bij jouw bedrijf past.
  • Gezamenlijk elimineren we een voor een de overige opties, totdat we uiteindelijk 1 oplossing overhouden.
  • De implementatie van de gekozen oplossing doen we samen. Ook na implementatie houden we nog een vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat jij je gestelde doel(en) ook daadwerkelijk behaald.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Bellen kan, via 0528- 22 35 35.

Laten we koffie drinken

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.