Menu

Financiële software koppelen

Communicatie tussen al je programma's voor een sluitende en efficiënte administratie

De financiële administratie van een onderneming is ontzettend belangrijk. Gelukkig bestaat er een groot aanbod aan goede financiële administratieve software, boekhoudprogramma’s en boekhoudpakketten die dit een stuk gemakkelijker maken. Daarbij is het handig dat alle programma’s die je gebruikt goed met elkaar kunnen communiceren. Dit voorkomt fouten en werkt een stuk efficiënter. Wij kunnen deze koppelingen voor je realiseren. Of je nou werkt met AccountView, Multivers, Twinfield of een andere boekhoudsoftware, wij helpen je vooruit.

Partners

Met Twinfield, AccountView en Multivers Exact, zijn wij de partnerschap aangegaan. Hierdoor hebben we veel kennis van en ervaring met deze boekhoudprogramma’s. We helpen je niet alleen bij het implementeren van het boekhoudprogramma, maar denken ook met je mee. Zo bieden we bijvoorbeeld trainingen aan om efficiënt met AccountView te werken. Doordat AccountView werkt met een API-technologie, ODBC-koppelingen en import van financiële gegevens zijn wij gespecialiseerd in deze technieken.

Partner AccountView

AccountView is een basis voor je financiële administratie. Hierin kan de facturering, voorraad inkoop administratie, verkoop administratie en financiële administratie gedaan worden. Het is een gebruiksvriendelijke en standaardsoftware. Er zijn verschillende versies van AccountView te verkrijgen, waardoor je een passend pakket kunt kiezen wat aansluit bij jouw behoeften.

Koppelingen

AccountView kan aangevuld worden met apps, extra modules en diverse online oplossingen. Ook specifieke brancheoplossingen en andere oplossingen zijn naadloos te koppelen met AccountView. Daarnaast kunnen wij je AccountView licentie ook aanbieden in onze cloud omgeving.

Partner Twinfield

Uniek is onze samenwerking met Twinfield. Als regionale softwaredienstverlener zijn wij expert op het gebied van alles wat Twinfield te bieden heeft. Deze kennis zetten wij in om met behulp van Twinfield uw boekhouding te vereenvoudigen en digitaliseren. Het is een slim en gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket met veel persoonlijke ondersteuning van ons als regionale partner.

Partner Multivers Exact

Multivers Exact is een boekhoudprogramma dat met je meedenkt en meegroeit. De software is modulair opgebouwd, wat inhoudt dat er verschillende pakketten zijn en je op elk gewenst moment je huidige pakket kunt uitbreiden. Zo is er altijd een oplossing die bij je past. Het biedt je in de basis de boekhouding, het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, bankkoppelingen en rapportages. Ben je een logistiek bedrijf en/of heb je te maken met voorraad, projecten en uren? Dan kun je verder uitbreiden met Multivers om ook deze procesonderdelen te ondersteunen met slimme software.

Samenwerking

Samen met Exact, hebben we het programma Agroboekhouden gelanceerd. In dit programma hebben wij onze kennis van de agro branche gekoppeld aan het boekhoudpakket Multivers van Exact.

Andere boekhoudapplicaties

Ondanks dat wij partner zijn van AccountView, Multivers en Twinfield, hebben wij ook genoeg ervaring met het maken van koppelingen met andere boekhoudprogramma’s. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Liever het heft in eigen hand? Stuur dan een mail of bel naar 0528 22 35 35.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.