Menu

Microsoft Power BI

Een financieel dashboard volledig aangepast aan jouw behoeften en wensen

Als ondernemer wil je dat je financiële administratie goed op orde is. Deze cijfers zijn gemakkelijk inzichtelijk te maken in een financieel dashboard. De standaard dashboards die bij veel bedrijfssoftware zitten, hebben vaak beperkte mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Wat is Microsoft Power BI?

In Microsoft Power BI maken wij een visueel overzicht van je bedrijfsadministratie. Aan de hand van grafieken en diagrammen zie je in een oogopslag hoe het er financieel voor staat met je bedrijf. We richten Microsoft Power BI zo in, dat het financiële dashboard aansluit op jouw behoeften en wensen. Zo zie je precies die cijfers waar jij inzicht in wilt.

Ook qua vormgeving is het dashboard op maat in te richten. Zo kunnen we het dashboard bijvoorbeeld opmaken in jouw huisstijl.

Koppeling met bedrijfsadministratie

Het financiële dashboard, gemaakt in Microsoft Power BI, wordt gekoppeld aan je bedrijfsadministratie. Cijfers worden een op een overgenomen, je hoeft dus niet handmatig de gegevens uit je bedrijfsadministratie in het financiële dashboard te zetten. Daarnaast worden de cijfers realtime getoond, waardoor je altijd inzicht hebt in de actuele status van je onderneming.

Voordelen Microsoft Power BI

  • In één oogopslag inzicht in de financiën van je onderneming(en).
  • Volledig aan te passen aan jouw behoeften en wensen.
  • Geringere kans op fouten in je overzicht door koppeling met bedrijfsadministratie.
  • Realtime inzicht in je cijfers.
  • Compatibel voor computer, tablet en telefoon.

Meer weten?

Een financiële dashboard bij Rovecom Zakelijk

We willen het ondernemen zo makkelijk mogelijk maken voor je. Daarom luisteren we naar jouw wensen en behoeften, en bouwen vanuit daar een financieel dashboard wat haarfijn aansluit. Wil je meer informatie over een financieel dashboard gebouwd door Rovecom Zakelijk?

Laat het ons weten

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.