Menu

Software

Van must naar meerwaarde

Welke financiële software past bij mij?

Als je merkt dat je regelmatig wordt opgeslokt door inefficiënte bedrijfsprocessen, dan is het tijd om daar iets aan te doen. Dagelijkse bedrijfsprocessenkunnen vaker efficiënter. Om dit te bereiken heb je goede software en kennis hiervan nodig. Maar waar begin je? Bij ons!

Onafhankelijke partner

Van het kiezen van de juiste software en tools tot het implementeren en het efficiënt gebruiken ervan. Wij zijn jouw onafhankelijke partner op het gebied van bedrijfssoftware en gespecialiseerd in het geven van advies over de verbetering van je bedrijfsprocessen. Wij helpen je graag en denken met je mee.

Gewenste resultaat

Wij richten de standaard bedrijfssoftware op maat voor je zodat deze volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Eventueel met op maat gemaakte koppelingen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Wij gaan met je in gesprek, denken met je mee en implementeren de gezamenlijk gekozen oplossing. Daarna houden we nog een vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat de gekozen oplossing voor jou het gewenste resultaat heeft.

Partners

Wij werken samen met gerenommeerde partijen als Wolters Kluwer en Exact. Als regionale partner staan wij dicht bij onze relaties. We bouwen graag aan langdurige samenwerkingen die gebaseerd zijn op vertrouwen en inhoud. Dat is nodig omdat het verbeteren van bedrijfsprocessen niet over één nacht ijs gaan. En hebben we eenmaal een richting gekozen, dan wil je daar nog jaren mee vooruit kunnen.

Ben jij benieuwd waar jij winst kunt behalen met het verbeteren van jouw financiële bedrijfsprocessen? Laat het ons weten, wij gaan graag met je in gesprek.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.