Menu

Financiële software

Van must naar meerwaarde

Welke financiële software past bij mij?

Hoewel het bijhouden van je bedrijfsadministratie verplicht is voor iedere ondernemer, wordt dit door velen vaak uitgesteld of uitbesteed. Tegenwoordig worden dit soort werkzaamheden steeds vaker geautomatiseerd, waardoor het maken van menselijke fouten en fraude worden beperkt en er meer tijd over blijft voor de ondernemer om te doen wat hij het liefst doet, namelijk ondernemen.

De juiste oplossing

Wij helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing die past binnen jouw bedrijf. Gezamenlijk kijken we naar je wensen, voordat we de best passende software erbij kiezen. Wij zorgen ervoor dat de financiële software geïnstalleerd wordt en dat je op tijd alle benodigde updates krijgt. Voor vragen over de softwarepakketten kun je ook bij ons terecht. Wij hebben goede ervaringen met Multivers, AccountView, Basecone, Elvy en eAccounting.

We hebben vele oplossingen voor ieder marktsegment! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Begeleiding en inrichting

Na het kiezen en aanschaffen van de juiste software, moet deze nog ingericht en geïmplementeerd worden in het systeem. Onze mensen zijn getraind in de inrichting en het gebruik van financiële toepassingen zoals Unit4 en Visma. Daarbij kunnen wij ook meedenken met verdere automatiserings-vraagstukken. Voor deze inrichting en implementatie komen wij een of meerdere dagdelen bij jou op kantoor.

Doelen behalen

Naast de begeleiding voor het kiezen, inrichten en implementeren van de software, kunnen we jou en jouw medewerkers ook begeleiden om je software optimaal te gebruiken. Dit begeleidingstraject passen wij volledig aan, aan jouw wensen en behoeften. Er wordt rekening gehouden met tijd en kosten en we plannen meerdere evaluatiemomenten in. Zo weten we zeker dat de gestelde doelen helder zijn en behaald worden.

Zodat jij en je medewerkers zo snel mogelijk goed met de nieuwe software aan de slag kunnen.

Verbetering boekingsgangen

Na het inrichten en implementeren van de nieuwe software kan onze adviseur constateren dat je boekingsgangen efficiënter kunnen. Als het een kwestie van een muisklik is, laten we je dat direct weten. Anders plannen we graag een moment met je in om de boekingsgangen te verbeteren.

Verbeteren boekingsgangen

Het verbeteren van de boekingsgangen levert vele voordelen op. Het werken wordt efficiënter, waardoor je minder tijd kwijt bent en de kans op fouten geringer is.

Als praktijkvoorbeeld nemen we een leaseovereenkomst. Je krijgt jaarlijks een factuur, die over twaalf periodes moet worden verdeeld. Met tips van onze adviseur kan je de verdeling direct aangeven bij de invoer van de factuur. Dit bespaart je veel tijd.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.

Digitalisering inkoopfacturen

Scan- en herkensoftware is software waarmee gegevens uit facturen automatisch gelezen worden en doorgezet worden naar de boekhoudsoftware. De klantgegevens en de bedragen worden automatisch ingevuld en kunnen vervolgens makkelijk worden verwerkt.

Scan- en herkensoftware

Scan- en herkensoftware besparen je niet alleen tijd, maar voorkomen ook onnodige menselijke fouten en fraude.

Maar welke scan- en herkensoftware bestaan er dan allemaal en welke sluit aan bij mijn boekhoudpakket? Rovecom kan jou helpen bij deze vraag. Wij hebben ervaring met het uitzoeken van prijs- en kwaliteitsverhouding en welke wel/niet te koppelen valt met jullie boekhouding.

Om te weten wat er past bij jouw bedrijfsprocessen gaan we graag met je in gesprek.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Rovecom Zakelijk

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Rovecom Zakelijk