Menu

Infrastructuur

Het complete computernetwerk

Jouw complete infrastructuur

De IT-infrastructuur is het fundament van je organisatie. Het zorgt ervoor dat al jouw apparaten op een veilige, stabiele manier verbinding met elkaar kunnen leggen.

Wij vinden het belangrijk dat jouw IT-infrastructuur tot in de puntjes is geregeld. Wij kunnen jouw gehele IT-infrastructuur bouwen en beheren. Onze omgeving wordt in twee datacentra locaties opgeslagen in het geval van een extreme calamiteit. Ook is het mogelijk om in hybride oplossingen te denken. Hierbij gebruik je een deel van onze infrastructuur en het andere deel van bijvoorbeeld Microsoft.

Je infrastructuur is in drie hoofdcategorieën op te splitsen:
– storage
– servers
– networking

Deze drie categorieën vormen pijlers voor de diensten die door de IT-omgeving worden geleverd.

Storage

Organisaties hebben steeds meer opslagruimte nodig. Dat is ook niet gek aangezien data een grote rol in het (bedrijfs)leven speelt. Tegenwoordig heb je veel keuze in opslagmogelijkheden. Het is dan ook lastig om de juiste oplossing voor jouw onderneming daaruit te filteren. Wij helpen je graag je data op een goede manier op te slaan en te beheren.

Voor verschillende doeleinden worden verschillende storage systemen ingezet. Het is belangrijk dat je storage op snelheid en performance aansluit bij jouw wensen. Samen kijken we welke oplossing het beste is voor jouw gebruik.

Wij hebben de middelen, kennis en de mankracht om datgene te combineren waar jij het meeste aan hebt.

Servers

Ook op het gebied van servers zijn er meerdere mogelijkheden. Wil je een server in je eigen pand? Of wil je juist je data onderbrengen in een zwaarbeveiligd datacentra? Kies je voor een virtuele server of toch liever een fysieke server?

Ondanks dat serversystemen steeds complexer worden, zijn deze ook stabieler, energiezuiniger en is er een toename van de performance. Wij denken met je mee om voor jou de juiste server samen te stellen en om de juiste resources te kiezen.

In Groningen en Zuidbroek staan twee datacentra locaties waar wij over beschikken. Deze beide datacentra hebben een Tier3 classificatie: de beste kwaliteit die in Nederland (momenteel) mogelijk is. Met een door ons samengestelde server in deze datacentra, verhoog je daarbij ook nog je uptime.

 

Networking

Networking is de letterlijke verbinding tussen gebruikers en applicaties, inclusief de data. Het zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar kunnen communiceren en dat alle data verwerkt, opgeslagen en getransporteerd wordt.

Stel je eens voor dat je op een weg rijdt waar geen verkeersregels en verkeersborden gelden. Het zou waarschijnlijk een puinhoop worden. Door de verkeersregels en verkeersborden wordt alles in goede banen geleid en worden verkeersovertreders er tussenuit gepikt door politieagenten. Networking zorgt ervoor dat je wegennetwerk met het transport dat daarop plaatsvindt efficiënt en veilig is.

Wij hebben al ruim 25 jaar kennis van IT. Onze medewerkers denken met je mee en richten je netwerk zo voor je in dat jij er geen omkijken meer naar hebt. Alles geregeld, waardoor jij weer verder kan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem gerust contact op met ons voor een passend IT-advies.

Contact opnemen

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.