Menu

Word onze nieuwe adviseur bedrijfssoftware

Solliciteer direct en word onze nieuwe collega

Jij bent een bedreven verbinder. Iemand die losse eindjes logisch aan elkaar weet te knopen. En dat doe je het liefst in een omgeving waarin je alle vrijheid krijgt om je eigen ideeën uit te werken binnen een team van gelijkgestemden. Herkenbaar? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging. Help dienstverlenende bedrijven in de mkb-sector groeien en word onze nieuwe:

adviseur bedrijfssoftware

(1 FTE)

Over de functie

Als adviseur bedrijfssoftware ga je vooral in gesprek met ondernemers. Om erachter te komen welke kansen er voor de onderneming liggen op het gebied van het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Je geeft advies dat past bij hun wensen en behoeften, waarbij je ervan uit kunt gaan dat die behoeften vaak nog helemaal niet helder zijn. Die ga jij namelijk in kaart brengen. Jij bent specialist op het gebied van bedrijfssoftware en weet wat de ondernemer nodig heeft om zijn bedrijfsprocessen te verbeteren. Denk aan het koppelen van bestaande systemen, inrichten van dashboards en het samen ontwikkelen van een nieuwe werkwijze. Alles met als doel de ondernemer meer inzicht te geven en zijn processen beter te stroomlijnen voor het behalen van meer rendement.

Deze input weet je vervolgens door te vertalen naar een praktisch plan voor het team, bestaande uit ontwikkelaars en consultants, om mee aan de slag te gaan. Je stuurt bij, bewaakt, evalueert en verduidelijkt op de momenten dat daarom gevraagd wordt. Je voelt je thuis in zowel de rol van effectieve leider als meewerkend voorman, waarbij je op belangrijke momenten daadkrachtig bent en knopen kunt doorhakken, maar ook de schouders eronder zet wanneer de situatie daarom vraagt.

Als adviseur bedrijfssoftware bij Rovecom stap je in een afwisselende en uitdagende functie die veel ruimte geeft om zelf je pad te kiezen, maar je wel altijd kunt terugvallen op richtlijnen en procedures.

Over jou

Je bent een echte zelfstarter. Je hebt anderen niet direct nodig om actief aan de slag te gaan met nieuwe ideeën. Sterker nog, jij weet anderen juist te motiveren en enthousiast te maken om mee te gaan in jouw creatieve denkwijze en om zelf met nieuwe ideeën en plannen te komen. Ook op de momenten dat het anders gaat dan je van tevoren had bedacht. Bij tegenslagen blijf je vol zelfvertrouwen en vind je altijd hernieuwde energie en uitdaging om op zoek te gaan naar een andere oplossing of een ander idee. Als verbinder ben je sterk in het goed houden van onderlinge relaties en zorg je voor wederzijds vertrouwen en respect. Verder:

 • Heb je hbo-/wo- werk- en denkniveau.
 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Weet je met jouw manier van communiceren je boodschap op verschillende manier helder over te brengen.
 • Weet je alles te vertellen over het slim inrichten van bedrijfsprocessen.
 • Hebben dashboards weinig geheimen meer voor jou.
 • Is het een pre als je kennis hebt van AccountView, Basecone, Exact, Twinfield, Elvy en Multivers.
 • Is het handig als je al in het bezit bent van een relevant netwerk.

Solliciteer direct


  Over ons

  Wij zijn Rovecom en wij zijn software en IT-dienstverlener. Wat onze 75 collega’s iedere dag weer drijft om een topprestatie te leveren? De wetenschap dat kennis alleen waarde heeft door het ook echt toepasbaar te maken voor anderen. En dat is precies wat wij bij Rovecom voor onze klanten doen, onze kennis inzetten om de best passende oplossing te bedenken voor software en IT-gerelateerde vraagstukken. Dit doen wij zowel vanuit Hoogeveen als vanuit Wageningen. Rovecom bestaat uit drie onderdelen die allemaal vanuit hun eigen expertise hun eigen kennisdomein voorzien van toegevoegde waarde.

  • Rovecom Agri&Food ontwikkelt standaard bedrijfs- en adviessoftware voor de agri- en foodsector.
  • Rovecom Q-ray ontwerpt, ontwikkelt, onderhoudt en exploiteert software, (mobiele) applicaties, data-platforms en BI-oplossingen voor de agri- en foodsector.
  • Rovecom Zakelijk bedient dienstverlenende bedrijven in het mkb met IT-diensten en financiële bedrijfssoftware.

  Jij komt te werken voor Rovecom Zakelijk met standplaats Hoogeveen.

  Over de voorwaarden

  Een goede pensioenregeling, een flexibel aantal vakantiedagen, een marktconform salaris, mogelijkheden om thuis te werken en een goede werk-privébalans krijg je sowieso. Daarnaast ben je onderdeel van een informeel en hecht team. Maar werken voor Rovecom is meer dan dat. Het levert ook een bijdrage aan je persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en teamgeest. Je krijgt een verantwoordelijke baan, waarin je samen werkt aan de verdere groei van dit innovatieve bedrijf.

  De sollicitatie

  Weet jij als adviseur bedrijfssoftware alles van het slimmer inrichten van bedrijfsprocessen? Reageer dan snel en stuur je cv met motivatie naar onze p&o-medewerker Angelique Snippe via asnippe@rovecom.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan neem je contact op met Auke de Haan, teamleider bedrijfssoftware, via adehaan@rovecom.nl. We hopen je snel aan ons team toe te mogen voegen.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.