Menu

Bedrijfssoftware

Advisering en ondersteuning

Bedrijfssoftware is een verzamelnaam van vele verschillende oplossingen die gebruikt kunnen worden om te ondersteunen bij het uitvoeren van je bedrijfsproces. Of het nu gaat om het installeren van beveiligingssystemen, het vervoeren van goederen of het maken van kwartaalaangiftes. In de uitvoer van deze processen kom je onderdelen tegen zoals Inkoop, Voorraad, Verkoop, Orderverwerking, Urenregistratie of Facturering. Wat je ook doet, je wilt optimaal ondersteund worden bij het uitvoeren van die processen die veelal samen gaat met (digitale) documenten.

Informatie over bedrijfssoftware

Ook wil je op het juiste moment de juiste informatie om verder te kunnen met je werkzaamheden. Inzicht in wat een klant afneemt, wat de status is van een order, wanneer het laatste contact was en zijn er openstaande posten? Allemaal gevraagde informatie over klanten en processen. Snel inzicht in de actuele stand van zaken is voor iedere ondernemer belangrijk. Deze informatie haal je uit je bedrijfssoftware en kun je op verschillende manieren ontsluiten. Rovecom heeft ervaring met het beschikbaar stellen van relevante data.

Welke bedrijfssoftware of aanpak?

Maar hoe stem je software af op jouw proces? Moet het proces leidend zijn of wil je je conformeren aan de (standaard) software? En wat is daarin wijsheid? Allemaal vragen waarmee we kunnen helpen en we ons het best laten omschrijven als procesbegeleiders. Door het huidige proces in kaart te brengen en af te stemmen waar het anders kan of moet. Vervolgens kijken we gezamenlijk naar welke software het beste aansluit. Het komt erop neer dat (IT) techniek voor je moet gaan werken zodat jij je bezig kunt houden met jouw vak!

Een gecertificeerde gesprekspartner bij jou in de buurt!

Wij hebben in de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan met het adviseren over en implementeren van de best passende software bij diverse ondernemingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld financiële software of scan- en herkensoftware. Bij al deze trajecten worden wij gewaardeerd om:

  • Persoonlijke aandacht
  • Software passend bij jouw proces
  • Korte lijnen, dus snel schakelen
  • Meedenken op de lange termijn
  • Hoge kwaliteit eerstelijnssupport, zonder keuzemenu

Laten we in gesprek gaan

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.