Menu

Jouw ICT-partner uit Hoogeveen

Samen op zoek naar de beste ICT-oplossing

Cloud

Altijd en overal veilig werken? Dan is de cloud dé ideale oplossing. In onze streng beveiligde datacenters in Groningen en Zuidbroek ben je altijd verzekerd van een veilige en bereikbare omgeving. Meer weten over een online werkplek, Cloud voor het MKB of over zakelijk in de cloud? Ons vakkundige team staat je graag te woord.

.

Systeembeheer

Van het beheren en monitoren van servers tot de netwerkinfrastructuur. Systeembeheer is een zeer breed begrip en omvat veel facetten zoals bijvoorbeeld back-up, hard- en software en een goede helpdesk die klaarstaat als er zich problemen voordoen. Meer informatie? Rovecom is al meer dan 20 jaar specialist en helpt je graag!

.

Security

De stijgende mate van cybercrime en daarnaast een wet die voorschrijft dat je voorzichtig met je data om goed gaan. Dit maakt security tegenwoordig ontzettend belangrijk in de IT. Desondanks blijkt dat veel bedrijven de security toch niet op orde hebben. Wij helpen je graag om een veilige infrastructuur op te bouwen!

Meer informatie?

Naast een online werkplek in de cloud, systeembeheer op locatie en security is het mogelijk om de gehele kantooromgeving onder te brengen. Van computers en licenties tot servers en firewalls. Samen gaan wij op zoek naar de ideale ICT-oplossing voor jouw bedrijf.

Wij zijn trots op onze samenwerkingen!
Veeam partnership          Sonicwall partnership          HP partnership

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.