Menu

Hard- en software

Van servers tot licenties

Betrouwbare hardware en software is de basis voor een stabiele en goed functionerende IT-omgeving. Voor elke omgeving is andere hardware nodig. Werk je bijvoorbeeld in de cloud, dan heeft de computer minder rekenkracht nodig omdat de rekenkracht in de cloud zit. Maar voor zwaardere applicaties zoals Photoshop of videobewerkingssoftware zijn juist zwaardere computers nodig. Kortom: de mogelijkheden zijn oneindig en het advies is des te belangrijker om de juiste keuzes te kunnen maken.

Hardware

Als partner van HP en Lenovo leveren wij altijd kwalitatief hoogwaardige hardware, bedoeld om dagelijkse werkzaamheden op uit te voeren. Of het nu gaat om servers, werkstations of beeldschermen. Wij kunnen dit allemaal leveren en ook gelijk voor je installeren en configureren. Als businesspartner hebben wij de exclusieve mogelijkheid altijd te beschikken over de laatste productkennis. Daardoor kunnen wij altijd een passend advies geven over verschillende soorten hardware. Naast hardware van HP is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze Apple kennis.

Software

Naast hardwarepartner van HP en Lenovo zijn wij ook softwarepartner van Microsoft en VEEAM. Van Office tot Windows tot back-upsoftware van VEEAM. Voor alle soorten software kun je bij ons terecht. Wij kunnen alle software leveren die benodigd is voor een goed werkende ICT-infrastructuur. Naast het uitleveren van software kunnen wij dit ook implementeren en onderhouden. Alle kennis om dit te realiseren is in huis!

Laten we een keer koffie drinken

Rovecom Zakelijk is partner van o.a.:

Partner_Veeam Partner_HP

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.