0528 22 35 35
Menu

IT Security

Digitale veiligheid boven alles

Beveiligen van je digitale gegevens

De stijgende mate van internetcriminaliteit zorgt ervoor dat beveiliging van je digitale gegevens een van de belangrijkste factoren is geworden. Bedrijven focussen vaak op hun eigen primaire proces, waardoor er minder focus is op ICT-security. Logisch, maar een veilige IT-omgeving zorgt uiteindelijk voor een stabiele ICT-omgeving waardoor het primaire proces uitgevoerd kan blijven worden. Kortom, een goede beveiliging van je digitale data is belangrijk om te kunnen blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen.

Security in de cloud

Tegenwoordig is ‘in de cloud’ werken steeds meer een begrip geworden. Wat we daarmee bedoelen, is dat onder andere je digitale bestanen en je software ergens anders worden opgeslagen dan op de locatie van waaruit je werkt. Het grootste voordeel van werken in de cloud is dat het altijd veilig is. Als je via onze ‘cloud’ werkt, werk je in een van onze streng beveiligde datacenters die voorzien zijn van zeer geavanceerde hard- en software om te voldoen aan de securityeisen. Verder zorgen wij ervoor dat onze datacenters regelmatig updates krijgen en dat de digitale beveiliging voldoet aan de laatste eisen. Dit maakt dat werken in onze cloud de veiligste oplossing is. Op elke online werkplek draait een antivirusprogramma dat automatisch wordt bijgewerkt. Hierdoor beschik je over de laatste softwareversie met daarin oplossingen voor de recent geïndexeerde virussen.

Onsite Security

Wil je liever niet in de cloud werken, maar de bestanden op je eigen locatie opslaan? Ook dat is mogelijk. Er bestaan verschillende software om je eigen computer en data te beveiligen. Bijvoorbeeld met een firewall, regelmatige updates van de server en anti-virusprogramma’s. De mate van je eigen bedrijfsvoering bepaalt welke beveiligingsmaatregel het meest effectief is. Iedere situatie is verschillend en bekijken wij afzonderlijk.

Een veilig systeem door Rovecom

Graag adviseren wij over hoe jij je zakelijke ICT-omgeving veilig(er) kan maken. Dit begint vaak met een kop koffie en een inventarisatie van de huidige ICT-omgeving. Wil je je huidige ICT-omgeving kritisch onder de loep nemen? Dan is de ICT-scan een optie. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe we je kostbare bedrijfsgegevens optimaal kunnen beveiligen.

Rovecom Zakelijk is partner van Sonicwall, specialist in het leveren van security oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Onze IT-consultants volgen trainen en cursussen gegeven door Sonicwall.

Sonicwall partnership

Meer informatie?

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

Deel deze pagina

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Rovecom Zakelijk

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Rovecom Zakelijk