Menu

IT Security

Digitale veiligheid boven alles

Beveiligen van je digitale gegevens

De stijgende mate van internetcriminaliteit zorgt ervoor dat beveiliging van je digitale gegevens een must is geworden. Als ondernemer hou je je voornamelijk bezig met je eigen primaire proces. Logisch ook, want dat is eenmaal je core business. Hierdoor ligt de focus in mindere mate op de vraag of de ICT-omgeving wel voldoende beveiligd. Met alleen een virusscanner ben je er niet. Internetcriminelen worden steeds slimmer. Zorg dat je bedrijfsgegevens, data en software veilig zijn.

 

Security in de cloud

Tegenwoordig is ‘in de cloud’ werken steeds meer een begrip geworden. Wat we daarmee bedoelen, is dat onder andere je digitale bestanen en je software ergens anders worden opgeslagen dan op de locatie van waaruit je werkt. Als je via onze ‘cloud’ werkt, werk je in één van onze streng beveiligde datacenters in Noord-Nederland die voorzien zijn van zeer geavanceerde hard- en software om te voldoen aan de huidige security eisen. Verder zorgen wij ervoor dat onze datacenters regelmatig updates krijgen en dat de digitale beveiliging voldoet aan de laatste eisen. Dit maakt dat werken in onze cloud een veilige oplossing is. Op elke online werkplek draait een antivirusprogramma dat automatisch wordt bijgewerkt. Hierdoor beschik je over de laatste softwareversie met daarin oplossingen voor de recent geïndexeerde virussen.

Onsite Security

Wil je liever niet in de cloud werken, maar de bestanden op je eigen locatie opslaan? Ook dat is mogelijk. Er bestaan verschillende software om je eigen computer en data te beveiligen. Bijvoorbeeld met een firewall, regelmatige updates van de server en anti-virusprogramma’s. De mate van je eigen bedrijfsvoering bepaalt welke beveiligingsmaatregel het meest effectief is. Iedere situatie is verschillend en bekijken wij afzonderlijk.

 

Een veilig systeem door Rovecom

Graag adviseren wij over hoe jij je zakelijke ICT-omgeving veilig(er) kan maken. Dit begint met een kop koffie en een inventarisatie van de huidige ICT-omgeving. Wil je je huidige ICT-omgeving kritisch onder de loep nemen? Dan is de ICT-scan een optie. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe we je kostbare bedrijfsgegevens optimaal kunnen beveiligen.

Rovecom Zakelijk is partner van Sonicwall, specialist in het leveren van security oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Onze IT-consultants volgen trainen en cursussen gegeven door Sonicwall.

Sonicwall partnership

Meer informatie?

We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming. Mogen we een keer langs komen?

Laat ons weten wat je zoekt

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.