Menu

Online werkplek in Hoogeveen

Overal bij je data in een veilige omgeving.

Op zoek naar een online werkplek in de regio Hoogeveen?

Het is natuurlijk ideaal als je een ICT-leverancier om de hoek hebt in Hoogeveen zodat bij een storing snel iemand op locatie kan zijn. Maar wist je het niet uitmaakt of het ICT-bedrijf in Hoogeveen zit? Een online werkplek draait namelijk op een externe locatie (Groningen of Zuidbroek in ons geval) en dat wij op afstand de online werkplekken kunnen beheren en onderhouden. Graag vertellen wij je daar graag meer over!

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek kan het best omschreven worden als een werkplek op een externe locatie. Middels een voorbeeld zal ik proberen het uit te leggen. Neem bijvoorbeeld je bureaublad in Windows. Je start je computer op en ziet dan, na het inloggen, een bureaublad met daarop je snelkoppelingen naar je programma’s en software. Bij een online werkplek werkt dit precies het zelfde. Na het invoeren van je gegevens zie je je bureaublad met daarop al je programma’s en data.

Net zoals in een lokale omgeving kun je bij een online werkplek gebruik maken van verschillende netwerkmappen waar bepaalde collega’s wel bij mogen en bepaalde collega’s niet. Het grote voordeel is dat deze omgeving niet op locatie staat, maar door ons in beheer is. Wij monitoren de omgeving voor je, maken de backups en zorgen dat je kan werken in een bijgewerkte en veilige omgeving. Dat allemaal tegen een voordelig maandelijks tarief.

Voordelen van een online werkplek

De voordelen zijn al kort beschreven maar er zijn nog meer voordelen. Enkele voordelen van een online werkplek zijn:

 • Je online werkplek is overal bereikbaar. Of je nou in Hoogeveen werkt of in Spanje. Altijd en overal kun je bij je bestanden en software.
 • Een online werkplek staat altijd in een veilige omgeving. Daarnaast maken wij altijd gebruik van dubbele authenticatie (two factor authentication) zodat je zonder smartphone niet kan inloggen.
 • Zowel omhoog als omlaag bijschalen. Stel je wilt uitbreiden, dan kun je eenvoudig een extra gebruiker aanvragen. Tijdelijk een extra gebruiker? Geen probleem! Dan zetten wij deze na 2 maanden weer uit.
 • Je hebt geen servers op locatie meer, neemt alleen af wat je gebruikt en minder support nodig hebt bespaar je kosten t.o.v. traditionele ICT-omgevingen.

Een online werkplek van Rovecom Zakelijk

Een online werkplek iets voor jouw bedrijf? Aarzel niet om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan over de voor- en nadelen. Een online werkplek klinkt als een heel statisch product maar het is juist modulair opgebouwd waardoor je bijvoorbeeld 1 programma kan gebruiken maar ook een uitgebreide omgeving. Daarnaast is het ook prima te combineren met Office365 of je bestaande financiële software. Wij helpen je graag om de juiste ICT-oplossing te kiezen. Meer informatie of een demonstratie in Hoogeveen? Bel of WhatsApp gerust naar 06-82286363 of e-mail naar icts@rovecom.nl. Direct contact? Gebruik onderstaand contactformulier om met ons in contact te komen.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.