Menu

Cloud bedrijf in Hoogeveen

ICT is geen zorg meer

 

Welkom bij Rovecom

Op zoek naar een cloud bedrijf in Hoogeveen die helpt je IT slimmer en efficiënter in te richten? Dan ben je bij Rovecom Zakelijk bij het juiste adres! Met twee volwaardige cloudoplossingen in Datacenter Groningen en Datacenter Zuidbroek kun je altijd veilig en snel werken in een van onze online werkplekken. Daarnaast helpen onze IT-specialisten je graag verder met alle vakkennis waarover ze beschikken.

Meer informatie?

Wat is de cloud?

Cloud is een containerbegrip die tegenwoordig door iedereen wordt gebruikt. Heel plat gezegd is de cloud een ICT-oplossing op een externe locatie. Denk hierbij aan een online werkplek waarbij je alle data, programma’s en e-mail in een datacenter hebt staan. Het enige wat er nog op locatie staat is een werkplek met een internetverbinding. Maar het hosten van je e-mail in de cloud is ook een vorm van cloud computing. In zo’n situatie heb je op locatie nog een server staan en werkplekken maar draait de e-mail op een externe locatie. Dit zijn slechts twee mogelijkheden. Veel cloudoplossingen zijn met elkaar te combineren waardoor het verstandig is hierover door een IT-specialist te laten adviseren.

Voor wie is de cloud geschikt?

De cloud is geschikt voor iedereen met een stabiele internetverbinding. Of het nu gaat om een bedrijf met 1 gebruiker, 15 gebruikers of 50 gebruikers. Wij hebben klanten in alle soorten en maten en voor elke grootte is er een oplossing te vinden. Uiteraard is de oplossing per bedrijf en situatie verschillend. Kortom; de cloud is voor elke bedrijfsgrootte geschikt. Dit komt omdat je per gebruiker of per server betaald. Hierdoor kun je eenvoudig opschalen en is alles eenvoudig uit te breiden. Een eenmanszaak rekent per gebruiker af terwijl een bedrijf met 25 gebruikers betaalt per hoeveelheid servers. De mogelijkheden zijn oneindig maar wel afhankelijk van het gebruik.

Voordelen van de cloud

Enkele voordelen van werken in de cloud:

 • Altijd en overal toegang tot je data. De cloud draait 24/7 waardoor je dag en nacht bij je online werkplek kan.
 • Security is geen issue meer als je werkt in de cloud omdat in de cloud gebruik gemaakt wordt van de meest geavanceerde security apparatuur! Daarnaast kom je buiten kantoor niet in de omgeving zonder gebruik van two-factor-authentication.
 • Automatische back-up. De gehele omgeving wordt dagelijks geback-upt naar twee verschillende locaties. Mocht er bijvoorbeeld in een extreem geval een vliegtuig crashen op het datacenter in Groningen? Dan staat je data ook nog in Zuidbroek.
 • Maandelijks is het abonnement zowel omhoog en omlaag aan te passen. Een gebruiker minder? Dan is het bedrag de maand erop ook lager.

De online werkplek van Rovecom Zakelijk

Is een cloudoplossing zoals een online werkplek wat voor jou? Wij vertellen je hier dolgraag meer over en laten dit ook graag in de vorm van een demo zien! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Mailen kan ook: icts@rovecom.nl. Liever WhatsApp? Stuur dan een WhatsApp bericht naar 06-82286363.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.