Menu

Werkplekbeheer

Volledige ondersteuning bij hardware en software

Betrouwbare hardware en software is de basis voor een stabiele en goed functionerende IT-omgeving. Voor elke omgeving is andere hardware nodig. Werk je bijvoorbeeld in de cloud, dan heeft de computer minder rekenkracht nodig omdat de rekenkracht in de cloud zit. Maar voor zwaardere applicaties zoals Autocad of videobewerkingssoftware zijn juist zwaardere computers nodig. Kortom: de mogelijkheden zijn oneindig en het advies is des te belangrijker om de juiste keuzes te kunnen maken. Wij helpen je graag verder.

Wat is werkplekbeheer?

Wij bieden volledige ondersteuning aan bij hardware en software. Dit noemen we werkplekbeheer. De mogelijkheden in hardware en software zijn eindeloos. Hoe kies je dan de beste opties voor jouw onderneming? Wij zijn partner van HP, Lenovo, Microsoft en VEEAM. Als businesspartner worden wij getraind voor de producten van deze merken, waardoor we veel kennis in huis hebben van veel verschillende hard- en software.

Kwalitatief hoogwaardige hardware

Als partner van HP en Lenovo leveren wij altijd kwalitatief hoogwaardige hardware, bedoeld om dagelijkse werkzaamheden op uit te voeren. Of het nu gaat om servers, werkstations of beeldschermen. Wij kunnen dit allemaal leveren en ook gelijk voor je installeren en configureren. Als businesspartner hebben wij de exclusieve mogelijkheid altijd te beschikken over de laatste productkennis. Daardoor kunnen wij altijd een passend advies geven over verschillende soorten hardware. Naast hardware van HP is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze Apple kennis.

Alle soorten software

Naast hardwarepartner van HP en Lenovo zijn wij ook softwarepartner van Microsoft en VEEAM. Van Office tot Windows tot back-upsoftware van VEEAM. Voor alle soorten software kun je bij ons terecht. Wij kunnen alle software leveren die benodigd is voor een goed werkende IT-infrastructuur. Naast het uitleveren van software kunnen wij dit ook implementeren en onderhouden. Alle kennis om dit te realiseren is in huis.

Monitoring

We houden proactief toezicht op je infrastructuur en signaleren problemen voordat deze een uitwerking hebben op je bedrijfsvoering. Daarnaast monitoren we ook de updates van het besturingssysteem, letten we op de prestatiestatistieken van desktops en laptops en houden we de beveiliging van jouw infrastructuur nauwlettend in de gaten. Zo zorgen we ervoor dat jouw infrastructuur op en top blijft draaien.

Werkplekbeheer bij Rovecom

Werkplekbeheer bij Rovecom houdt in dat je zorgeloos aan het werk kunt. Doelgericht, proactief anticiperen en accuraat handelen, daar houden wij van. Zo zorgen wij ervoor dat jij lekker kunt blijven werken, zonder dat je afgeleid wordt door je IT. Ontzorgen noemen we dat.

  • Verbetering van de bedrijfsflexibiliteit
  • Een centraal aanspreekpunt
  • Verbetering productiviteit door downtime te verminderen
  • Veel kennis en kunde in huis door partnerschappen met HP, Lenovo, Microsoft en VEEAM
  • Meedenken en ontzorgen
  • Mogelijkheid tot een online werkplek

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we een keer koffie drinken

Bekijk hier een aantal van onze referenties

Contact

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Support door Tradle

Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

Neem mijn computer over

Tradle B.V.