Menu

IaaS

Infrastructure as a Service

In de aanschaf van hardware en software, wil je efficiënte keuzes maken. Daarbij houd je rekening met tijd, geld, flexibiliteit en schaalbaarheid, maar ook met de hoeveelheid controle die je over je applicatie en de infrastructuur wilt behouden. Infrastructure as a Service (IaaS) biedt je de mogelijkheid alleen datgene aan te schaffen wat je daadwerkelijk gebruikt en nodig hebt. Wij denken graag met je mee.

Wat is IaaS?

Infrastructure as a Service (IaaS) is een vorm van cloud computing. De infrastructuur wordt hierbij virtueel aangeboden en opgeslagen in de cloud. Het is dus niet nodig om de hardware die je wilt gebruiken te kopen. IaaS werkt vrijwel hetzelfde als een traditioneel datacenter, met het grote verschil dat het niet nodig is IaaS fysiek te onderhouden of te beheren.

Deels zelf je infrastructuur beheren

Met IaaS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van bijvoorbeeld applicaties, OS’s, software en data. Daarnaast verzorgen en beheren wij de servers, netwerken, visualisatie en de opslag. Je kunt nog steeds rechtstreeks toegang krijgen tot je servers en opslag. Het is alleen allemaal uitbesteed via een virtueel datacenter in onze cloud.

Voordelen IaaS bij Rovecom
 • Het meest flexibele cloud computing model
 • Schaalbaar en dynamisch
 • Automatisering van opslag, netwerken, servers en verwerkingskracht
 • Aankoop hardware gebaseerd op verbruik
 • Zelf volledige controle over je infrastructuur
 • Opslag in onze eigen cloud omgeving of Azure

Wij helpen je verder

Wij hebben in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan op gebied van IT. We helpen je verder en denken met je mee zodat jij alles uit je infrastructuur kunt halen. Wij houden van duidelijke taal en korte lijntjes. Hierdoor zijn we goed bereikbaar tijdens kantooruren en zelfs daar buiten. Zo zorgen wij ervoor dat jij lekker kunt blijven werken en alles uit je IT haalt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul je gegevens hieronder in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever het heft in eigen hand? Neem dan contact met ons op via 0528 22 35 35 of stuur een e-mail.

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.