Menu

IT bedrijf in Hoogeveen

Op zoek naar een IT bedrijf in de regio Hoogeveen? Stop dan niet met lezen! IT is misschien wel het belangrijkste, zo niet belangrijkste, hulpmiddel in je bedrijf om je primaire bedrijfsproces te kunnen uitoefenen. Daarnaast merken wij dat veel bedrijven het ontastbaar vinden en er misschien ook wel weinig wat begrijpen. Dat maakt Rovecom Zakelijk uniek. Wij vinden het belangrijk dat je ten eerste de juiste oplossing krijgt maar ook weet waarom we voor een specifieke IT-oplossing kiezen. Maar welke oplossingen zijn er nu en waarom Rovecom Zakelijk?

IT-oplossingen in Hoogeveen

Zoals eerder beschreven is IT zeer ongrijpbaar. Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Enkele IT oplossingen worden hieronder beschreven maar vrijwel alle oplossingen zijn met elkaar te combineren. Neem bijvoorbeeld de volgende situatie: je hebt een relatief nieuwe server op locatie staan waar je met 15 mensen op werkt. Er is geen systeembeheerder intern en de back-up wordt geregeld. Dan is bijvoorbeeld systeembeheer de ideale oplossing i.c.m. online back-up. De server wordt door ons beheerd en gemonitord. Daarnaast hoef je niet dagelijks de back-up zelf in de gaten te houden als je gebruik maakt van online back-up. Deze verloopt namelijk volledig automatisch naar ons datacentrum in Groningen. Kortom; elk bedrijf heeft een andere oplossing nodig!

Enkele IT-oplossingen op een rij:

Rovecom Zakelijk uit Hoogeveen

Rovecom Zakelijk uit Hoogeveen is een gespecialiseerd IT-bedrijf gevestigd aan de Elbe. Rovecom Zakelijk is een van de drie specialiteiten van de holding Rovecom BV. De Rovecom holding bestaat gezamenlijk uit 60 IT specialisten die zich focussen op diverse takken van sport. Rovecom Zakelijk is de tak van sport die zich focust op ICT en bedrijfssoftware. Wij doen dit met ongeveer 15 mensen. Wij staan voor nuchterheid en laagdrempeligheid waarbij we samen een oplossing bedenken voor jouw situatie. Want elke situatie is weer anders en dat weten we maar al te goed!

Partners van Rovecom Zakelijk

Wij vinden samenwerkingen erg belangrijk en geloven hier dan ook sterk in. Daarom hebben wij gekozen om met bepaalde partners samen te werken om onze klantgroep nog beter te voorzien van de juiste IT-oplossingen. Of het nu gaat om een online back-up middels de software van VEEAM of een geavanceerde security appliance van Sonicwall. Onze specialisten zijn getraind en speciaal opgeleid door deze merken waardoor wij je kunnen voorzien van juiste informatie.

Zo zijn wij in Hoogeveen het enige IT bedrijf die Veeam cloud service silver provider is en hier zijn wij erg trots op!

  Benieuwd wat wij met jouw gegevens doen? Lees ons privacy statement.

  Bekijk hier een aantal van onze referenties

  Contact

  Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Support door Tradle

  Klik op onderstaande button om de computer over te laten nemen

  Neem mijn computer over

  Tradle B.V.